Butchers Tears

Er zijn brouwerijen en brouwerijen en er is de brouwerij van Butchers Tears. Het is van twee Zweden en een gepensioneerde snorremans. Ze maken bieren die moeilijk te catagoriseren, maar verdomd lekker zijn. Volle bieren. Dijkers van IPA’s, ronde dubbels en krachtige dark ale’s. Het zijn kleine dikke flesjes zoals niemand buiten Belgie ze meer voert. De bieren hebben namen zoals Ex Voto, Revenant, Green cap en La Condition Humane.

De man met de snor, een overhemd flap uit z’n broek en wild haar, parkeert zijn klassieke ofwel stokoude Merdeces 200D station midden op straat. Nooit voor 22:00 ’s avonds. De vergeelde Butchers Tears stickers op de ramen van de auto krullen even mooi om als zijn snor.┬áNa het uitladen van de bieren zegt hij steevast ‘ik hoop dat het gesmaakt heeft’ en vertrekt zonder verdere woorden te verspillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *