STERK & CIDER

JENEVER

Een groot deel van oost heeft jenever leren drinken bij Joost. Fijne jenevers van Zuidam, waarvoor je moet buigen. Zachte rogge jenever, een fruitige jonge of een oude met karakter. Zet er een mooi bier naast en je gaat nooit meer naar huis.

WHISKY

Sterke verhalen gaan goed samen met sterke drank, dus hebben wij een mooie selectie whisky voor je samengesteld. Een aantal klassiekers en een aantal flessen die je misschien niet kent. Ze staan rechtsboven in het rek, niet te missen.

GIN

Iedereen drink tegenwoordig gin-tonic’s, en gelijk heb je. Kies uit onze zes soorten gin en wij combineren ‘m met fijne tonic,  fruit, zoethout, kruidnagel of andere gekkigheid.

MEZCAL & TEQUILA

Tequila zonder citroen en zout maar in een mooi glas zoals het hoort. Man wat is dat spul lekker en vol karakter. We hebben ook mezcal, omdat barman Duco dit zo lekker vindt en er een mooie cocktail mee maakt.

DE CIDERMAN

Roel de ciderman brengt ons regelmatig een aantal heerlijke ciders. Boerse Engelse cider, droge Spaanse cider, soepele Estse cider, peren cider en gedryhopte cider uit Nederland, Pak een Lonely Planet van het herkomstland van de cider en plof neer op de bank voor je rust moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *