Kalashnikov

De beste spullen haal je in de buurt. Zo is Joost groot fan van Heel Phil. Een winkel vol ouwe rommel, vintage dingen en legerartikelen. De koffie lamp hangt bij de toonbank en komt uit Rusland. Een deuk, beschadigd emaille en een ontbrekend deel drukt de prijs. Het deel dat er voor zorgt dat je niet geelektrocuteerd wordt als je de lamp bovenop aanraakt, ligt waarschijnlijk nog in Belarus. Om de lamp op te hangen raadt hij een oude leren riem van een Kalashnikov aan. Handig want met de gaatjes bepaal je zelf de hoogte. In de bar is de oplossing voor het ontbrekende deel gevonden. Een leren dobbel beker met slijtsporen die jarenlang serieus spelen en drinken verraden.

Kortom een geheel bestaande uit een lamp uit Rusland, een veel gebruikte dobbelbeker uit ‘De Gabbers’ en de riem van een beroemd geweer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *